Varmt välkommen till oss! Vårt showroom ligger på Grev Turegatan 60 i Stockholm, där vi gärna hjälper dig med din måttagning och design av nya unika ridstövlar.
Du kan även göra en virtuell måttagning med oss via Zoom - nuförtiden träffar vi nästan hälften av våra kunder virtuellt och det är i princip som att träffas irl.

Några förberedelser inför din måttagning

Det är mycket att tänka på när man ska beställa nya ridstövlar och det kan vara bra att utvärdera de stövlar du har haft tidigare och summera din nuvarande stövelsituation. Vad har du gillat med stövlar som du har haft och vad har du inte gillat? Vill du ha hårda eller mjuka stövlar? Hur många pass per vecka rider du? Är du en ryttare som bara använder stövlarna vid ridning eller vill du kunna gå omkring i dem en del också? Ska de vara klassiska eller lite mer vågade i designen?

Är du dressyr- eller hoppryttare? Se alla våra stövelmodeller här: https://www.amazonasueca.com/collections/ridstovlar

Vill du ha en enfärgad design eller vill du kombinera flera färger? Se alla våra färger här: https://www.amazonasueca.com/pages/celeris-colors

Du kan även välja mellan flera olika tåmönster, se dem här: https://www.amazonasueca.com/collections/toe-styles
Det finns även flera olika stöveltoppar att välja mellan: https://www.amazonasueca.com/collections/top-styles

massor med inspiration av andra kunders designs: https://www.pinterest.se/amazonasueca/celeris-long-boots/

Inför en virtuell måttagning är det bra om du kan göra en första måttagning innan vårt möte och maila dem till oss innan vi ses, sen går igenom allt tillsammans och gör en gemensam kompletterande måttagning. Dubbelkolla mått nr 7 som är den bredaste delen på vaden vid ett par olika  tillfällen för att se om din kropp möjligen ändrar sig under dagen. 

Se vår film samt mätinstruktioner här: https://www.amazonasueca.com/pages/measuringguide

Ha ridbyxor och strumpor på dig när du mäter och gärna ett par gamla ridstövlar som referens. Du behöver ett måttband, ett A4-papper, en penna och om möjligt, en medhjälpare som kan hjälpa dig att mäta.
Efter att du har bokat din virtuella måttagning kommer ett separat mail med en inbjudan och länk till Zoom-mötet.
Ha ridbyxor och strumpor på dig eller med dig när vi ses fysiskt och ta gärna med ett par gamla ridstövlar. Har du ingen möjlighet att ta med dem vore det jättebra om du kan mäta höjden på dem som en referens. Mät på baksidan utan klacken. 
Vi ser fram emot att guida dig genom stöveldjungeln - återkom gärna med frågor! :)

Hittar du ingen tid nedan som passar? Ring, maila eller chatta med oss så kan vi säkert lösa det.

Måttagningen ingår i priset av ridstövlarna givet att beställningen görs inom 7 dagar. Vill du bara ha hjälp med måttagningen gör vi såklart det också mot en kostnad på 250 kr som sedan dras av då du beställer stövlarna.

Varmt välkommen - Vi ser fram emot att träffa dig!